diumenge, 19 de desembre del 2010

La JNC, torrent d'emocions

Porto militant a la Joventut Nacionalista de Catalunya des dels 16 anys. He viscut de tot, però fins avui m'havia faltat viure el què era un Congrés.
Des d'un punt de vista tècnic un congrés no és res més que la renovació de l'ideari del partit i de la seua renovació als càrrecs de direcció.
Però hi ha una part que per molt que s'expliqui, per saber què realment significa, s'ha de viure. És l'homenatge que es fa als que ens deixen quan es jubilen. Hi ha gent que porta més de deu anys de militància i de treball. Pràcticament es tracta de la meitat de la seua vida. I quan toca jubilar-se ha de ser dur que l'endemà et quedis amb un trosset menys d'ànima. És impossible reprimir les llàgrimes, tant dels que se'n van com dels que els diem adéu. Són les llàgrimes més humanes, més sinceres, més profundes. Però toca mirar endavant, i la tasca dels que se'n van no acaba pas. La tasca que tenen a dur a terme els que se'n van és ser els referents de tots aquells que encara ens queda multitud i infinitat de coses per aprendre.
Havent intentat fer el meu petit homenatge als que se'n van, vull acabar el post donant l'enhorabona i les gràcies tant al president de la JNC com a la seua vicepresidenta, el Gerard Figueras i la Marta Pascal. L'enhorabona perquè heu aconseguit revalidar la confiança dels delegats del Congrés en un percentatge altíssim que demostra la cohesió que hi ha en el sí de la nostra organització.
Les gràcies per la gran capacitat de lideratge que ha demostrat tenir el Gerard en moments realment difícils. La capacitat de mantenir d'una sola peça una organització que de manera frustrada sortosament, s'ha intentat esquerdar amb actituds inacceptables. Gràcies també per la capacitat de diàleg que han tingut la Marta i el Gerard.
I finalment gràcies per la fenya feta, i a poder ser, a fer-ne més durant aquests dos anys. Us desitjo els millors encerts! I no fa falta dir que teniu el col·lectiu de Lleida i a mi al capdavant en col·laborar en tot allò que ens necessiteu.
Visca la Joventut Nacionalista de Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada